Gluten Free Dinner Rolls
TM6 TM5

Gluten Free Dinner Rolls

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

All-Purpose Gluten Free Flour

  • 7 oz white quinoa
  • 3 ½ oz chia seeds
  • 7 oz corn starch
  • 3 ½ oz arrowroot

Dinner Rolls

  • 1 oz psyllium husk powder
  • 6 oz water
  • 4 oz whole milk
  • 2 oz unsalted butter
  • 2 oz sugar
  • 1 packet/envelope active dry yeast
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp xanthan gum
  • 2 large eggs, divided
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp everything bagel seasoning

Infos nut.
par 1 piece
Calories
2330.5 kJ / 557 kcal
Protides
14.2 g
Glucides
84.9 g
Lipides
19 g
Graisses saturées
6.6 g
Fibre
14.9 g
Sodium
569.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r823549