Macadamia and Parmesan biscuits
TM6 TM5

Macadamia and Parmesan biscuits

4.0 (33 évaluations )

Ingrédients

  • 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter, softened
  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
264.7 kJ / 63 kcal
Protides
1.7 g
Glucides
3.2 g
Lipides
4.8 g
Graisses saturées
1.9 g
Fibre
0.3 g
Sodium
59.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82494