Colcannon
TM6 TM5 TM31

Colcannon

4.0 (55 évaluations )

Ingrédients

  • 250 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g savoy cabbage, cut in pieces (3 cm)
  • 1000 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 500 g floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)
  • 150 g milk
  • 50 g unsalted butter, diced
  • ¼ tsp ground nutmeg (optionnel)
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1109.2 kJ / 265.1 kcal
Protides
6.1 g
Glucides
36.6 g
Lipides
11.8 g
Graisses saturées
7.2 g
Fibre
5.9 g
Sodium
1008.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82576