Indonesian yellow spice paste
TM6 TM5 TM31

Indonesian yellow spice paste

5.0 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g garlic clove
  • 100 g eschalot
  • 100 g candlenuts, toasted
  • 100 g lemongrass, cut into thin slices
  • 50 g fresh ginger, cut into thin slices
  • 50 g fresh galangal, cut into thin slices
  • 40 g fresh turmeric, cut into pieces
  • 125 g vegetable oil
  • 125 g water
  • 1 tsp sea salt, adjust to taste

Infos nut.
par 500 g
Calories
9682 kJ / 2314.1 kcal
Protides
24.3 g
Glucides
133.6 g
Lipides
204 g
Graisses saturées
31.1 g
Fibre
25 g
Sodium
1950.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r900536