Cheese and bacon cob loaf
TM6 TM5 TM31

Cheese and bacon cob loaf

4.7 (125 évaluations )

Ingrédients

  • 1 cob loaf (20 cm)
  • 200 g vintage cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
  • 200 g rindless bacon rashers, trimmed and cut into pieces
  • 20 g olive oil
  • 250 g cream cheese, softened and cut into pieces
  • 250 g sour cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2386 kJ / 568 kcal
Protides
25 g
Glucides
32 g
Lipides
38 g
Graisses saturées
21.8 g
Fibre
1.8 g
Sodium
1100.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r90086