Appareils et accessoires
Traditionel østrigsk oksegulasch
Prép. 30min
Total 4h
4 portioner
Ingrédients
-
Oksebryst skåret i stykker (3 cm)600 g
-
sennep (fx engelsk sennep)20 g
-
løg skåret i 8-10 skiver350 g
-
sød paprika3 tsk
-
salt1 tsk
-
¼ tsk stærk paprikacayennepeber, stødt¼ tsk
-
tomatpure20 g
-
fed hvidløg efter smag, halveret1 - 2
-
sort peber, stødt½ tsk
-
ghee smør, usaltet30 g
-
rødvin (optionnel)50 g
-
vand200 g
-
oregano, tørretmerian, tørret1 tsk
-
½ tsk oksebouillon, smuldredeoksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldrede½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
32 g
Calories
1483 kJ /
354 kcal
Lipides
21 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kogebog
146 Recettes
International
International