
Appareils et accessoires
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
Prép. 15min
Total 1h 40min
1 Complete recipe
Ingrédients
-
sweet potato , peeled and cut into pieces (2 cm)190 g
-
olive oil20 g
-
carrot , peeled and cut into slices (1 cm)1
-
raw baby beetroots , peeled and cut into pieces (2 cm)2
-
red capsicum , deseeded and cut into quarters1
-
lamb tenderloin200 g
-
filtered water , plus extra if needed500 g
-
frozen peas or fresh100 g
-
piece fresh turmeric , peeled and cut into pieces (5 mm)2 cm
Infos nut. par 1 Complete recipe
Calories
3290.4 kJ /
783.4 kcal
Protides
56.7 g
Glucides
61.9 g
Lipides
29.6 g
Fibre
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande