Versions compatibles
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor, oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka, nebo podle potřeby
- Infos nut.
- par 100 gramů
- Calories
- 502 kJ / 120 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 11.8 g
- Lipides
- 5.7 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45 Min
Quiche s cuketou a šunkou
1 Std. 20 Min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 Std. 30 Min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 Std.
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1 Std.
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1 Std. 40 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min