Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů sýru Eidam 30%, na kousky
- 500 gramů fenyklu, na kousky
- 15 gramů másla
- 20 gramů hrubé mouky
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, kuřecí, domácí
ou 1 kostka kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce medu
- 1 čajová lžička octa, plus na dochucení
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 423 kJ / 101 kcal
- Protides
- 2.9 g
- Glucides
- 9.25 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Kedlubnová polévka
35min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1u. 10min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Polévka z červené řepy
40min
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1u. 5min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1u. 10min
Polévka červená z řepy
35min