![Pork, apricot & coconut wraps Pork, apricot & coconut wraps](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74790FD6-D3FC-4594-A24D-1B586145A77F/Derivates/5fdafe81-b8ab-4a0d-9e20-a12dcbebbe96.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 90 g hot chilli sauce
- 90 g soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 40 g lime juice (1 lime)
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 80 g coconut chips (see Tips)
- 50 g sunflower seeds
- 100 g dried apricots, cut into halves
- 50 g pepitas
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
- 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2229.2 kJ / 530.8 kcal
- Protides
- 34.8 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 25.1 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 9.2 g
- Sodium
- 1519.5 mg
Recettes alternatives
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Sweet and sour pork
40p
Layered chicken dinner
1h 45min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Layered lamb curry
1h
Chicken and almond stir-fry
30min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Pork san choy bau
25 Min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken and cashews
55 min