Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 yumurta sarısı
- 50 g süzme yoğurt
- 25 g limon suyu
- 1 ¾ tk tuz
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 30 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneriler)
- 1 kuru defne yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 500 g su
- 600 g kereviz kökü, küp küp kesilmiş (2 cm), kararmamaları için limonlu suda bekletilmiş
- 3 - 4 adet kereviz yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2333.2 kJ / 558.2 kcal
- Protides
- 32.3 g
- Glucides
- 7.8 g
- Lipides
- 44.4 g
- Fibre
- 7 g
Recettes alternatives
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Pas d’évaluation
Badem Sütü
6hod. 10min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Sebze Bulyon
1 Std.
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min