Appareils et accessoires
Hindbær soufflé
Prép. 20min
Total 1h 35min
12 portion
Ingrédients
Hindbær base
-
smør til smøring
-
sukker, hvid til drys12 teske
-
hindbær friske eller frosne220 g
-
flormelis plus 12 tsk til drys50 g
-
citronsaft30 g
-
majsstivelse20 g
-
vand40 g
Soufflé blanding
-
sukker, hvid60 g
-
nougat brudt i mindre stykker (3 cm)120 g
-
æggehvide (ca. 290 g)8
-
cream of tartar1 tsk
-
flormelis til drys
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.9 g
Calories
834 kJ /
198.6 kcal
Lipides
10.4 g
Fibre
1.4 g
Glucides
22.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sol og Sommer
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation
Fruktgeléer
Pas d’évaluation