Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 718 kJ / 171.5 kcal
- Protides
- 1.8 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 1.8 g
Recettes alternatives
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1u. 10min
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1u. 10min
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35min
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1u. 5min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20 Min
Špenátový dip
15min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Šunková rolka
20 Min
Bylinkové máslo
10min
Máslové rolované knedlíky
1u. 10min
Cuketový krém s modrým sýrem
25min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h