Versions compatibles
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optionnel)
ou 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optionnel) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 115 kJ / 27 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Buharda pişmiş bezelye
20min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Pas d’évaluation
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Pas d’évaluation
Küpler Halinde Havuç Püresi
Pas d’évaluation
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Varoma'da Yoğurt
12h