Versions compatibles
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optionnel)
ou 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optionnel) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 115 kJ / 27 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Haşlanmış Patates
35 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 Min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Pas d’évaluation
Sebze Suyu
40 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 Min