Versions compatibles
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 56 g
- Graisses saturées
- 32 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 93 mg
Recettes alternatives
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1 godz. 15 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Balkabaklı Risotto
25 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1sa
Alfredo Sos
35 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min