Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
ou 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optionnel)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optionnel)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Infos nut.
- par 3 kavanoz
- Calories
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 0 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 3137 mg
Recettes alternatives
Tavuk Suyu
1 Std. 10 Min
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Güllaç
3u. 25min
Tavuk Eti Suyu
Pas d’évaluation
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Pas d’évaluation
Orman Kebabı
1hod.