Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
TM6

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.7 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g zeytinyağı
  • 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
  • 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
  • 400 - 500 g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    ou 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • 1 - 1 ½ tk tuz
  • 10 adet tane karabiber
  • 5 yenibahar, tane (optionnel)
  • 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optionnel)
  • 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli

Infos nut.
par 3 kavanoz
Calories
1207 kJ / 288 kcal
Protides
24 g
Glucides
0 g
Lipides
24 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
9 g
Sodium
3137 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives