Appareils et accessoires
Panna cotta med ferskner og timiansirup
Prép. 15min
Total 6h 15min
6 portioner
Ingrédients
Panna cotta
-
piskefløde250 g
-
yoghurt naturel250 g
-
sukker60 g
-
blade husblas4
-
mandellikør (f.eks. Amaretto)30 g
Ferskentopping
-
citronsaft efter smag15 - 20 g
-
brun farin30 g
-
timian, frisk kun blade2 kviste
-
200 g fersken, drænetfersken skrællet, udstenet, skåret i skiver1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.3 g
Calories
1139 kJ /
272 kcal
Lipides
18.6 g
Glucides
21.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ferskner og nektariner
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Sunde snickersbarer
Pas d’évaluation
Frossen mojito cheesecake
24h 25min
Vanilje is
12h
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation