Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 740 g struguri roșii, fără semințe, plus pentru ornat
- 85 g oțet din vin, sau oțet din șampanie
- 3 linguri zahăr
- 15 fire cimbru proaspăt (doar frunzele), plus pentru ornat
- 2 sticle vin spumant, sec sau dulce (750 ml fiecare), răcit
- cuburi de gheață, după gust (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 997.3 kJ / 238.4 kcal
- Protides
- 0.9 g
- Glucides
- 26.7 g
- Lipides
- 0.2 g
- Graisses saturées
- 0.1 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 11.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Paste Puttanesca
35 Min
Tartă cu mere
1h
Cordial de coacăze negre
30min
Salată de alac, cu oțet balsamic
20min
Cambulă gătită la aburi, cu sos de roșii
30min
Supă Laksa cu pui și crevete
Pas d’évaluation
Portocale în sirop de cuișoare
Pas d’évaluation
Fursecuri cu ciocolată
1h 45 min
Mai Tai
Pas d’évaluation
Plăcintă cu cremă de portocală, din rulouri cu scorțișoară
5h 30min
Prăjitură cu morcovi și portocală, fără gluten
2h
Orez special, neprăjit
45min