Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g şeker
- 200 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm), kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 370 g un
- 3 yumurta
- 1 tutam tuz
- 125 g krema
- 675 g süt
- 1 tk vanilya özü, doğal
- 50 g mısır nişastası
- 4 yumurta sarısı
- 60 g taze sıkılmış limon suyu
- 1000 g su
- 600 g elma (hepsi), sap kısmı çıkartılmış, çekirdeklerin olduğu sert kısım çıkarılmış, besleyiciye uygun şekilde kesilmiş
- 1 paket şekerli vanilin, ekstra 1.5 tk şekerli vanilin
-
20
g file badem
ou 10 g pudra şekeri
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2018.7 kJ / 482.5 kcal
- Protides
- 8.6 g
- Glucides
- 59.7 g
- Lipides
- 23 g
- Graisses saturées
- 13.1 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 71.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
İşkembe Çorbası
1h 20 min.
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Keine Bewertungen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Vejetaryen Pizza
Keine Bewertungen
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Keine Bewertungen
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min.
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min.
Rendelenmiş Patates Pancake
55 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3h 15min
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min.