Appareils et accessoires
Sheek Kebab
Prép. 20min
Total 1h 10min
12 pieces
Ingrédients
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh mint leaves5 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh green chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
lemon juice20 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
ground coriander1 ½ tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vegetable oil for greasing1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
7.6 g
Calories
492 kJ /
118 kcal
Lipides
8.6 g
Glucides
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Pilau Rice
30min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Tikka Paste
1h
Pilau Rice
40min
Kofta Curry
1h 10min
Seekh kebabs
50min
Vegetable Samosa Filling
30min
Chapatis
1h 30min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Lamb Keema with Peas
1h