Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
ou 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 482 kJ / 115 kcal
- Protides
- 7.33 g
- Glucides
- 26.7 g
- Lipides
- 5.43 g
- Fibre
- 1.04 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Křenová polévka s bramborami
30 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Jáhlová polévka se zeleninou
35 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Salát pro tvorbu kolagenu
40 min
Drůbeží klobása
3 Std. 30 Min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 min
Hrstková polévka
10hod. 40min
Polévka červená z řepy
35 min