Appareils et accessoires
Tomatketchup
Prép. 15min
Total 1h 15min
1200 g
Ingrédients
-
1000 g tomater fra dåse, skåret i kvartetomater, modne skåret i kvarte1000 g
-
rød peberfrugt i mindre stykker180 g
-
rødløg130 g
-
fed hvidløg2
-
rødvinseddike100 g
-
laurbærblad, tørret1
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ - ½ tsk
-
paprika1 tsk
-
salt1 tsk
-
honning100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
218 kJ /
52 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.9 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kogebog
146 Recettes
International
International
Min Kogebog
174 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Bearnaisesauce
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation