Appareils et accessoires
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
Prép. 5min
Total 10min
1 Tam Tarif
Ingrédients
-
enginar kalbi, konserve yıkanmış ve süzülmüş180 g
-
diş sarımsak1
-
konserve kuru fasulye yıkanmış ve süzülmüş400 g
-
kimyon, toz½ tk
-
limon suyu20 g
-
yoğurt120 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber½ tk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Tam Tarif
Protides
4.2 g
Calories
290 kJ /
69 kcal
Lipides
1.8 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dip soslar ve ezmeler
11 Recettes
Turquie
Turquie
Vous pourriez aussi aimer...
Soğanlı Tarte Flambe
1 godz.
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Brak ocen
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Taze İç Bakla Humusu
50 min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Balkabaklı Risotto
25 min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50 min
Ballı Cheesecake
4 godz. 20 min
Hindistan Cevizli Mini Kurabiyeler
1 godz.