Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protides
- 32.4 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 45 g
- Fibre
- 2.4 g
Recettes alternatives
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min
Ali Nazik
1h 10 min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Somonlu Sebzeli Makarna
35 min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Tavuklu Pilav
1h 10 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Pas d’évaluation
Hünkar Beğendi
1h 5 min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Fırın Mücver
50 min