Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Oplatka
- 2 vejce
- 120 gramů cukru
- 120 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 400 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
- 80 gramů cukru
- 1 vanilkového lusku
- 500 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 2 bílky
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1584.2 kJ / 378.6 kcal
- Protides
- 6.1 g
- Glucides
- 41.3 g
- Lipides
- 22.2 g
- Fibre
- 0.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10 godz. 15 min
Kokosová zmrzlina
10h 20min
Vanilková zmrzlina
12h
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 godz. 30 min
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Keine Bewertungen
Vrstvené řezy
1 godz. 20 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Keine Bewertungen
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12h
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2 Std. 20 Min
Muffiny s malinami a bílou čokoládou
45min
Čokoládová zmrzlina bez vajec a laktózy
10h 20min
Pistáciová zmrzlina bez vajec
10h 20min