Appareils et accessoires
Red Pepper and Tomato Soup
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (optionnel)¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
483.4 mg
Protides
4.1 g
Calories
784 kJ /
187.4 kcal
Lipides
12.9 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
7 Days of Healthy Eats
24 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cookidoo® SERVED 2024
10 Recettes
International
International
Demo
19 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Discover Thermomix® Online
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Everyday Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thermomix Like Never Before
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thermomix Online Like Never Before
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Leek and Potato Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Versatile Smooth Soup
45min
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min