Appareils et accessoires
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
Prép. 5min
Total 20min
2 portions
Ingrédients
-
oil10 g
-
300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)sausage pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)300 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder plus extra for sprinkling1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
10 g sugarhoney10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
2416 kJ /
577 kcal
Lipides
44 g
Fibre
0.8 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking with High Temp.
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet and sour pork ribs
35min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Beef Fajitas
1h
Pulled Pork Buns
6h 20min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Ham Hock Potato Bake
35min