Appareils et accessoires
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Prép. 5min
Total 15min
2 bottle
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 2 bottle
Sodium
1050 mg
Protides
63 g
Calories
2729 kJ /
652 kcal
Lipides
44 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Meat & Seafood
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 dk
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 dk
Basic Basmati Rice
35 dk
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Sautéing Chicken Strips
15 dk
Sautéing Chicken Cubes
15 dk
Sautéing 14 oz Eggplant
35 dk
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 dk
Sautéing 7 oz Leeks
Değerlendirme yok
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 dk
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 dk
Apple Wild Rice
50 dk