Spárga saláta paradicsommal és kecskesajttal

Spárga saláta paradicsommal és kecskesajttal

5.0 2 évaluation
Prép. 20min
Total 20min
4 adag

Ingrédients

  • étolaj
    20 g
  • spárga, zöld (vékony részek), végek megnyesve, darabolva átlósan (3 cm)
    250 g
  • fokhagyma gerezd vékonyan szeletelve
    1
  • fenyőmag
    20 g
  • koktélparadicsom
    150 g
  • kristálycukor
    10 g
  • paradicsom, szárított, olajban lecsepegtetve (kb. 5-6 darab)
    50 g
  • rukkola levél
    80 g
  • lágy kecskesajt darabolva
    80 g
  • ¼ - ½ tk
  • bors, őrölt
    1 - 2 csipet

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 adag

Protides 5 g
Calories 837 kJ / 201 kcal
Lipides 16 g
Fibre 1.9 g
Glucides 7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer