Versions compatibles
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turkey Brine - 2 Days Before Roasting
- 1 whole turkey (15-18 lb), thawed if frozen
- 40 oz water, plus extra to cover turkey (based on size of bird)
- 12 oz kosher salt (no iodine)
-
10
oz jaggery sugar
ou 10 oz light brown sugar -
4
oz honey
ou 4 oz agave syrup - 4 oz maple syrup
- 3 oz allspice berries
- 2 oz whole yellow mustard seeds
- 2 oz whole black peppercorns (not ground)
- 16 whole cloves
- 8 whole star anise
-
8
fresh bay leaves
ou 8 dried bay leaves - 15 green cardamom pods
- 10 oz onions, quartered
- 6 in. fresh ginger, peeled, cut into pieces (1 in.)
- 3 cinnamon sticks (3-4 in. ea.)
- 2 oranges, sliced in rounds
Roast Turkey
- 12 oz unsalted butter, room temperature, divided
- 28 oz white wine
- 1 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 10 oz yellow onions, cut into eighths
- 10 oz celery, cut into pieces (1 in.)
Gravy
- 4 oz all-purpose flour
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- fresh sage leaves, to garnish
- 6 - 8 sprigs fresh thyme, to garnish
- pomegranates, halved, to garnish
- persimmons, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3356 kJ / 802 kcal
- Protides
- 86 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 39 g
- Graisses saturées
- 21 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 563 mg
Recettes alternatives
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Beer Pickles
24u. 20min
Aloha Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1u.
Broccoli and Cheddar Soup
40min