Appareils et accessoires
Rissallad med grönsaker
Prép. 20min
Total 45min
4 portioner
Ingrédients
Rissallad
-
färsk koriander endast bladen1 msk
-
färsk bladpersilja endast bladen1 msk
-
lök i kvartar100 g
-
röd paprika i kvartar100 g
-
vatten600 g
-
ris120 g
-
squash tärnad (1 cm)100 g
-
aubergine tärnad (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olivolja60 g
-
saft av citron20 g
-
vitlöksklyfta1
-
rödvinsvinäger1 msk
-
dijonsenap1 tsk
-
honung1 tsk
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.3 g
Calories
848 kJ /
203 kcal
Lipides
15.6 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
9 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Blomkålsmos
Pas d’évaluation
Bulgur
Pas d’évaluation
Stekt sparris
Pas d’évaluation
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Fänkålssallad
Pas d’évaluation
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Pas d’évaluation
Kashmiri-ris
Pas d’évaluation
Naanbröd med lök och kummin
Pas d’évaluation
Potatis- och rotsellerigratäng
Pas d’évaluation
Rosmarin- och rotfruktsmos
Pas d’évaluation
Miso-aubergine (sous-vide)
Pas d’évaluation
Janssons Frestelse
1h 40min