Appareils et accessoires
Agurk- og ricottaspread
Prép. 5min
Total 10min
6 portioner
Ingrédients
-
agurk skrællet, uden kerner, skåret i mindre stykker, plus ekstra til pynt150 g
-
valnødder, uden skal80 g
-
mynte, frisk til pynt1 kviste
-
400 g kvarkricotta ost400 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
brød6 skiver
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
419 mg
Protides
14 g
Calories
1438 kJ /
343 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let og lækkert
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Ranch Dressing
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation
Yoghurt dressing
Pas d’évaluation