Tom Yam Mee Hoon

Tom Yam Mee Hoon

4.5 52 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
3 portions

Ingrédients

  • mee hoon (rice vermicelli)
    200 g
  • garlic cloves
    20 g
  • shallots
    20 g
  • dried shrimp soaked to soften
    20 g
  • tom yam paste
    40 g
  • fresh lemongrass white parts only, cut in slices
    2 stalks
  • cooking oil
    40 g
  • kaffir lime leaves deveined
    6
  • fish sauce
    20 g
  • sugar
    10 g
  • water
    300 g
  • carrot cut in strips
    80 g
  • English cabbage cut in chunks
    150 g
  • fresh red chilli cut in slices
    1
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
  • fresh coriander leaves chopped, to garnish
    1 sprig

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 578 mg
Protides 3 g
Calories 1762 kJ / 421 kcal
Lipides 13 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 72 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...