Appareils et accessoires
Portuguese-Style Crème Brûlée
Prép. 10min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
-
whole milk35 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
sugar7 oz
-
2 oz all-purpose flourcorn starch1 ½ oz
-
lemon zest zest only, no white pith3 pieces
-
brown sugar to caramelize and serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
58.7 mg
Protides
6 g
Calories
936.5 kJ /
223.8 kcal
Lipides
7 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
35.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Corn Tortillas
1h 25min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Basic Sushi Rice
45min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Caramel Sauce
1h 30min
Baguettes
3h 45min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min