Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
ou 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optionnel)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optionnel)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Infos nut.
- par 3 kavanoz
- Calories
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 0 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 3137 mg
Recettes alternatives
Rendelenmiş peynir (orta sertlikte)
10min
Tavuk Suyu
1 Std. 10 Min
Kıymalı Ispanak
45 min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Vejetaryen Pizza
Pas d’évaluation
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Pas d’évaluation
Yavaş Pişirilmiş Nohut
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Zeytinyağlı Taze Fasulye
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Vanilya Şurubu
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Ayva Tatlısı
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İncir Uyutması
3h 30min