Appareils et accessoires
Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)
Prép. 30min
Total 2h
6 portioner
Ingrédients
Vit choklad- och ostmousse
-
kex70 g
-
vispgrädde kyld200 g
-
vit choklad100 g
-
vaniljstång endast frön¼
-
färskost200 g
Sous vide-jordgubbar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1500 g
-
jordgubbar snoppade och halverade400 g
-
malen kanel (optionnel)¼ tsk
-
apelsinskal (1 x 3-4 cm)2 stycken
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
159 mg
Protides
7 g
Calories
1615 kJ /
386 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Jultårta
Pas d’évaluation
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Pas d’évaluation
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Pas d’évaluation
Snöflingetårta
Pas d’évaluation
Apelsinringar
Pas d’évaluation
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Pas d’évaluation
Mandelstjärnor
1h 15min
Julgran av kakor
Pas d’évaluation
Honung- & sesamkakor
Pas d’évaluation
Pumpapudding
1h 15min
Mint Choc Chip
Pas d’évaluation