Appareils et accessoires
Slow Cooked Potatoes
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Peeling
-
800 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)800 g
-
water600 g
-
vegetable oil (optionnel) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
332.1 kJ /
79.4 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thanksgiving Feast
16 Recettes
Canada
Canada
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Salad Sandwiches
35min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Watermelon Lemonade
5min
CA Digital Flipbook #1
2h
Demo Recipe - Isaac
1h
Green Bean Gremolata
25min
Cooking potatoes
45min
Sautéed chicken strips
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min