Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů jarní cibulky, 3 kusy
- 20 gramů olivového oleje
- 2 snítky čerstvé máty
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla
- 1 čajová lžička mořské soli, hrubé
- 1 špetka pepře, mletého
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 982 kJ / 235 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 11.7 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Houbová směs na rychlou polévku
10min
Dip z jablečného pyré a křenu
Pas d’évaluation
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Pas d’évaluation
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1h 40min
Rybí polévka s pórkem
35min
Kluski z makiem - 2015
1h 10min
Bramborová polévka
45 min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Anglický vanilkový krém Custard
10min
Květáková polévka s krutony
30min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25min