Appareils et accessoires
Hvidløgsbrød med spinat og artikskok
Prép. 10min
Total 20min
24 stykker
Ingrédients
-
ekstra jomfruolivenolie100 g
-
fed hvidløg140 g
-
babyspinat, frisk85 g
-
parmesanost skåret i stykker115 g
-
flødeost i tern115 g
-
30 g yoghurt naturelcreme fraiche30 g
-
artiskokhjerter, marinerede drænede170 g
-
chili, tørret i flager (optionnel) efter smag¼ tsk
-
salt efter smag¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt⅛ tsk
-
baguette brød (ca. 450 g hver)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stykke
Sodium
284.5 mg
Protides
5.4 g
Calories
662.8 kJ /
158.4 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vi elsker forår
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus dip
Pas d’évaluation
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation
Yoghurt dressing
Pas d’évaluation