Appareils et accessoires
Vegansk aioli-dip
Prép. 5min
Total 10min
350 g
Ingrédients
-
cashewnødder, rå gennemblødte i vand i 5 timer minimum derefter drænede120 g
-
vandplantebaseret mælk160 g
-
citronsaft50 g
-
fed hvidløg3
-
havsalt2 knivspids
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
318 mg
Protides
23 g
Calories
2878 kJ /
688 kcal
Lipides
53 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
159 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grøn bevidsthed
24 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Guacamole
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation