Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Borscht
25min
Basic Sushi Rice
45min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1h 45min
Rice Flour
5min
Shrimp Mousse
35min
Vegetable Shumai
45min
Meringue Ghosts
12h 25min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min