Appareils et accessoires
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
groene kikkererwten, gedroogd200 g
-
water440 g
-
olijfolie60 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)500 g
-
ui20 g
-
pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
rozemarijn, vers alleen naaldjes1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1943 mg
Protides
113 g
Calories
5073 kJ /
1211 kcal
Lipides
51 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Lactosevrije warme chocolademelk
Pas d’évaluation
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Zoetzure tempé
50min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Muntthee
25min