Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Pas d’évaluation
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Chocolate Covered Granola Cups
1h 5min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Potato Gratin
1h 10min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Potato Curry Soup
35min
Steamed Banana Muffins
30min
Spiced hot cider
20min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Pas d’évaluation