Appareils et accessoires
Cheesy Beer Sauce
Prép. 10min
Total 30min
28 oz
Ingrédients
-
cheddar cheese diced (1 in.)8 oz
-
Gruyère cheese diced (1 in.)4 oz
-
unsalted butter diced (1 in.)1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
whole milk divided10 oz
-
lager beer4 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
133.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
313.2 kJ /
74.9 kcal
Lipides
5.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
1.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche Buns
2h
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Frozen Custard
10h 25min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Orange Pound Cake
1h 15min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Lemon Pound Cake
2h
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min