Appareils et accessoires
Cheesy Beer Sauce
Prép. 10min
Total 30min
28 oz
Ingrédients
-
cheddar cheese diced (1 in.)8 oz
-
Gruyère cheese diced (1 in.)4 oz
-
unsalted butter diced (1 in.)1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
whole milk divided10 oz
-
lager beer4 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
133.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
313.2 kJ /
74.9 kcal
Lipides
5.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
1.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Pas d’évaluation
Cheesy Beer Sauce
30min
S'mores Dip
10min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Peanut Butter Kiss Cookies
40min