Appareils et accessoires
Bløde amerikanske boller
Prép. 10min
Total 2h 20min
12 portioner
Ingrédients
-
sødmælk225 g
-
smør i tern (ca. 1 cm)60 g
-
sukker70 g
-
tørgær1 tsk
-
hvedemel425 g
-
æg, store2
-
havsalt½ tsk
-
hvedemel til drys
-
smør for at smøre
-
æg, stort (optionnel)1
-
vand, efter smagmælk (optionnel) efter smag
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
437 kJ /
105 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassisk USA
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Blomsterbrød
1h 5min
Æblehorn
Pas d’évaluation
Hytteostbrød
Pas d’évaluation
Kanelvafler
Pas d’évaluation
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Pas d’évaluation
Ciabatta
Pas d’évaluation
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Pas d’évaluation
Glutenfrit kartoffelbrød
Pas d’évaluation
Glutenfrit toastbrød
Pas d’évaluation
Glutenfrit briochebrød
Pas d’évaluation
Brød af boghvede, chia og kerner
Pas d’évaluation
Nem brioche
Pas d’évaluation