Appareils et accessoires
Svampepaté
Prép. 15min
Total 1h 30min
1 flaske
Ingrédients
-
brød groft revet30 g
-
løg20 g
-
havsalt½ - 1 tsk
-
smør blød50 g
-
svampe, friske (f.eks. kastanje eller Portobello), i kvarte250 g
-
flødeost100 g
-
muskatnød, hel revet½ tsk
-
citronsaft1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
smør blødt70 g
-
persille, frisk3 kviste
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
2.6 g
Calories
1350 kJ /
323 kcal
Lipides
33 g
Glucides
3.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips
7 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Ranch Dressing
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation
Yoghurt dressing
Pas d’évaluation