Appareils et accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
342.2 mg
Protides
5 g
Calories
510.6 kJ /
122.1 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
20.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min