Appareils et accessoires
Egg Salad Sandwiches
Prép. 10min
Total 35min
10 pieces
Ingrédients
-
water (to the 1L fill level)
-
eggs6
-
mayonnaise to taste (see Tips)50 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
bread of choice10 slices
-
cress or alfalfa sprouts20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
256.6 mg
Protides
6.8 g
Calories
650.5 kJ /
155.5 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunchbox ideas
27 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
One Pot Chicken Rice
50min
Cooking White Rice
25min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Egg Salad Sandwiches
25min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Egg Salad Sandwiches
25min
Cheeseburger sliders
2h 40min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Chilli and cheese nachos
35min
No fail mash potato
20min