Appareils et accessoires
Pimento dip
Prép. 5min
Total 5min
6 portioner
Ingrédients
-
cheddar i mindre stykker250 g
-
gedeost, alle slags125 g
-
mayonnaise100 g
-
pimento chili fra glas120 g
-
hvidløgspulver1 tsk
-
løgpulver1 tsk
-
røget paprika, stødt1 tsk
-
syltede agurker20 g
-
purløg, frisk fint hakket2 spsk
-
tabasco½ tsk
-
havsalt
-
hvid peber, stødt
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
510 mg
Protides
14 g
Calories
1482 kJ /
354 kcal
Lipides
32 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips II
34 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Bearnaisesauce
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation