Appareils et accessoires
Hot Cross Buns - Korsbullar
Prép. 30min
Total 3h 50min
16 stycken
Ingrédients
Deg
-
osaltat smör tärnad + extra för smörjning60 g
-
mjölk300 g
-
vetemjöl special + extra för mjölning600 g
-
socker50 g
-
20 g färsk jästtorrjäst2 tsk
-
malen kanel2 tsk
-
superkrydda1 tsk
-
malen muskot½ tsk
-
havssalt1 tsk
-
stort ägg1
-
russin, alla varianter70 g
-
sultanrussin70 g
-
blandade skal, kanderade40 g
Korset
-
vetemjöl special40 g
-
socker20 g
-
vatten40 g
Glasyr
-
ljust muscovadorörsocker25 g
-
mjölk45 g
-
apelsinmarmelad1 msk
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 bit
Sodium
140.8 mg
Protides
6.6 g
Calories
1064.9 kJ /
254.5 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
46.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor: Kom igång
21 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mjölkbröd
2h 20min
Bikarbonatbröd
45min
Focaccia
Pas d’évaluation
Fullkornslimpa
Pas d’évaluation
Tunnbröd
Pas d’évaluation
Små ciabatta
Pas d’évaluation
Hamburgerbröd fullkorn
Pas d’évaluation
Kronärtskocka med Alfredosås
Pas d’évaluation
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2h 35min
Tysk Limpa
Pas d’évaluation
Yoghurtbröd
2h
Majsbröd
Pas d’évaluation